3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli Lisesi'nde keşkek günü

DENİZLİ LİSESİ'NDE KEŞKEK GÜNÜ DÜZENLENDİ

Denizli Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Geliştirme Destekleme Derneği, Denizli Lisesi'nde keşkek günü düzenledi.

Keşkek Günü'ne Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Geliştirme Destekleme Derneği ve Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, öğretmen ve öğrencilerle veliler katıldı. Keşkek Günü dolayısıyla düzenlenen törende konuşan derneğin başkanı Necdet Özer, "Eğitime katkı sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenliyoruz. Denizli'nin eğitim alanındaki başarısını biliyoruz Hedefimiz bu çıtayı birlikte

yükseltmektir. Bu nedenle derneği kurduk. Bu organizasyonda amacımız çocuklarımıza eğitim alanında yardımda bulunmak ve eğitim camiasını desteklemektir" dedi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de derneğin bu faaliyetlerin sonunda amacına ulaşmasını dilediğini söyledi.

Vali Yavuz Erkmen de, dernek yönetimini ve ona destek olan herkesi kutlayarak, "Önemli olan burada bir vesileyle birlikte olmak ve elde edilecek geliri eğitim alanında kullanabilmektir. Bu işler gönül işidir. İnsan fedakarlık yaparak kendi zamanından ayırarak bunu toplum için kullanıyor. Bu doğrultuda yapılan çalışmalar her zaman takdir görmektedir ve biz de bunları takdir ediyoruz. İlimizde eğitim hizmetleri çok iyi bir noktada" dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılara keşkek ikram edildi. Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri, yöresel kıyafetlerle hak oyunları gösterilerini sundu.

DENİZLİ LİSESİ'NDE KEŞKEK GÜNÜ DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2010 Pazar 16:25:02
Güncelleme :14 Mart 2010 Pazar 20:09:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?