6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizli Oto Santral Garajı eski haline döndü

Eski Denizli Valisi Recep Yazıcıoğlu’nun çabalarıyla örnek bir otogar haline getirilen Denizli Oto Santral Garajı, Yazıcıoğlu’nun ölümünden sonra yine eski haline döndü.

Geçen sene trafik kazasında hayatını kaybeden Eski Denizli Valisi Recep Yazıcıoğlu, görev yaptığı süre içerisinde Denizli Oto Santral Garajı’nda da birçok yeniliklere imza atmıştı. Halkın rahat ve huzurlu bir şekilde garaj içindeki işlerini halletmesi için önce ayakçıları daha sonra da köy ve belde minibüslerini garaj dışına çıkartan Vali Yazıcıoğlu’ndan sonra Denizli Garajı yeniden eski görünümüne döndü.

Yazıcıoğlu’nun ölümünün ardından yeniden garaj içinde faaliyet göstermeye başlayan köy ve belde minibüsleri yoğunluğun daha da artmasına neden olduğu belirten yolcular, kendilerini sürekli rahatsız eden ayakçılardan şikayetçi. Yaşanan bu durumdan rahatsız olan vatandaşlar garaj içinde geceleyin yürünemediğini ve sürekli kavgaların ve kazaların yaşandığını söyledi.

DENİZLİ-(İHA)
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2004 Pazar 16:35:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
harun balcıoğlu IP: 88.247.213.xxx Tarih : 8.11.2008 23:42:21

denizli garajında o buharkent birlik minibüsleri oldugu sürece o otogar düzelmez adamlar tam biii eşkiya gibi aykcıları var arabalarını yolcu katmak için elinden gelen herşeyi yapıyolar bir an önce onları oradan cıkarmak lazım yetkililer buna özen göstermesi gerekiyoo