5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizli Protokolü yeşil sahayadaydı

Denizli Barosu tarafından geleneksel olarak düzenlenen Bahar Futbol Turnuvası final maçında Denizli protokolü ve avukatlar gösteri maçı yaptı. Gösteri maçının hakemliğini ise milli hakemlerden Sadık Deda yaptı.
 
Denizli Barosu tarafından düzenlenen geleneksel olarak düzenlenen ve 14 takımın yer aldığı ve 140 avukatın katıldığı Denizli Barosu Bahar Futbol Turnuvası final maçı öncesi Denizli protokolünün yer aldığı bir gösteri maçı düzenlendi. Denizli protokol üyelerinin yer aldığı takımda Denizli Valisi Gazi Şimşek, Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Erdinç Korkmaz ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cemal Temizöz yer aldı. 

Halı saha turnuvası öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Denizli Valisi Gazi Şimşek, "Denizli Barosu'nun düzenlendiği turnuvada bir 
araya geldik. 

Denizli Barosu Başkanı Av. Adil Demir'e Denizli protokolünü böyle bir organizasyon ile bir araya getirdiği için kendisine teşekkür ederim. Baro Başkanı Adil Demir, birliğin ve beraberliğin sağlanması için çok büyük çaba sarf ediyor. 

Burada dostluğun ve kardeşliğin geliştirilmesi için katkı sağlanmak isteniyor. Sporun kardeşlik içinde geçmesi için buraya gelerek turnuvaya katkı sağladık" dedi. 

Adalet dağıtan insanların müsabakasını yönetmenin kendisi için gurur kayrağı olduğunu belirten milli hakemlerden Sadık Deda, "Bu daveti alınca çok mutlu oldum ve hemen kabul ettim. 

En azından adalet dağıtan insanların maçı yönetmek benim için büyük bir keyif olacaktır" dedi. Halı saha turnuvasına katılan Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek ise, bu tür halı saha turnuvalarının kaynaşma açısından büyük rol oynayacağını belirtti. 

Gösteri maçının başlama vuruşunu Denizli Valisi Gazi Şimşek ve Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Erdinç Temizöz birlikte yaptı. Kıran kırana geçen gösteri maçında Denizli protokol üyeleri ve Denizlili avukatlar 4-4 berabere kaldı. 

Denizli Barosu tarafından düzenlenen bahar Futbol Turnuvası finalinde Ağır Tahrikspor, Adliyespor'u 4-3 mağlup ederek turnuvanın galibi oldu.
.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2006 Çarşamba 14:24:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?