3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli-Sivas maçı yine ertelendi!

Denizlispor'un 2 Eylül'de sahasında Sivasspor ile oynayacağı erteleme maçı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 16 Eylül Çarşamba gününe ertelendi.

Geçtiğimiz hafta Sivasspor'un Shakhtar Donetsk ile oynadığı maç nedeniyle ertelenen ve 2 Eylül Çarşamba gününde oynanacağı açıklanan maçın yeniden ertelenmesi için Denizlispor Kulübü, hem Sivasspor ile hem de TFF ile görüşmeler yaptı. Kayserispor maçından sonra Koffi, Bangoura ve Berberoviç'in milli takımlarına gidecek olmasından dolayı maçın ertelenmesi için Sivasspor ile yaptığı görüşmelerden olumlu cevap alan Denizlispor, bu sabah TFF'ye talepte bulundu. Denizlispor'un talebini kabul eden federasyon, Denizlispor-Sivasspor erteleme maçının 16 Eylül Çarşamba günü saat 21.00'de oynanmasına karar verdi.

Öte yandan Sivasspor maçının ertelenmesi ve milli maç sebebiyle verilecek bir haftalık ara sebebiyle Denizlispor'un çalışma programı da değişti. Kayserispor maçının ardından 2 gün izin yapacak olan Yeşil-siyahlılar, 1 Eylül'de toplanacak ve çalışmalarına Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yeniden başlayacak.

3 Eylül Perşembe günü Isparta Davraz'a giderek kampa girecek olan Denizlispor, Kasımpaşaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile birer hazırlık karşılaşması yapacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 23:19:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?