3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli sokaklara döküldü!

DENİZLİ'DE TERÖRE LANET YAĞDI

Denizli'de teröre lanet yağdı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde önceki gece teröristler tarafından 11 askerin şehit edilmesi tüm yurtta olduğu gibi Denizli'de de öfke ve üzüntüye sebep oldu. Siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, şehit yakınları ve vatandaşlardan oluşan yüzlerce kişi bugün ikindi namazını müteakkip Ulu Cami'de şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Gıyabi cenaze namazının ardından şehitler için dua edilirken, cami çevresinde bulunan vatandaşlar da duaya katıldı. Bazı vatandaşların gözyaşlarını tutamadıkları görülürken daha sonra Delikliçınar Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile terör örgütüne lenet yağdırdılar.

Burada basın açıklamasını okumak için megafonu eline alan bir şehit yakını açıklamayı okumakta zorlandı. Gözleri dolan ve ağlamamak için kendisini zor tutan şehit yakını megafonu başkasına verdi. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı protesto eyleminin ardından yüzlerce kişi ellerinde bayraklarla Gazi Bulvarı boyunca yürüyüşe geçti.

Polis ekipleri bulvar üzerindebulunan BDP binası önünde geniş güvenlik önlemleri alırken, Denizli Valiliği'ne kadar slogan atıp terörü lanetleyen gruba çevredeki vatandaşlar da destek verdiler. Denizli Valiliği önünde yürüyüşünü tamamlayan grup, burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından olaysız şekilde dağıldı.

DENİZLİ'DE TERÖRE LANET YAĞDI
DENİZLİ'DE TERÖRE LANET YAĞDI
DENİZLİ'DE TERÖRE LANET YAĞDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 19:28:03
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 20:05:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?