2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli türküleri albümde toplandı

DENİZLİ TÜRKÜLERİ ALBÜMÜ’NÜN TANITIM KONSERİ DÜZENLENDİ

Denizli Belediyesi Konservatuvarı sanatçılarının hazırladığı ‘Denizli Türküleri’ albümü müzik severlerin beğenisine sunulurken, albümün tanıtımı için konser düzenlendi.

Denizli Belediyesi tarafından hazırlanan kültür yayınlarına bir yenisi daha eklendi. Hazırladığı yazılı ve görsel yayınlarının yanı sıra müzik albümleri ile mevcut değerlerin gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan Denizli Belediyesi, şimdi de Denizli türkülerini bir albümde topladı.

Daha önce Özay Gönlüm Türküleri ve Belediye Konservatuvarı Çocuk Korosu'nun seslendirdiği Türk Halk Müziği albümünü hazırlayan Belediye Konservatuarı sanatçıları bu kez de Denizli türkülerini seslendirdi. 16 eserin yer aldığı albümün tanıtımı için Denizli Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen konser büyük beğeni topladı. Konserin sunumunu ve sanat yönetmenliğini yapan Şef Erol Çifçi, albüm hakkında bilgi verdi. Konserde albümde yer alan eserleri seslendiren konservatuvar sanatçıları Hakan Eyiden ve Yeşim Dağlı'ya Pamukkale Halk Oyunları Derneği (PAHOY) ekibi eşlik etti.

Konser sonrasında ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hayrettin Duran, albümün yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Ücretsiz olarak dağıtılacak Denizli Türküleri albümünde 16 eser yer alıyor.

DENİZLİ TÜRKÜLERİ ALBÜMÜ’NÜN TANITIM KONSERİ DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 16:32:03
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 19:13:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ayşe ÇAĞLAR IP: 94.121.167.xxx Tarih : 27.04.2010 10:06:14

denizli türkülerini dinlemeniz lazım.çok süper olmuş