6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizli valisini unatmadı

Denizli’de, bugün Yeni Camii’de İkindi namazında Vali Gazi Şimşek ve Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi önderliğinde Mevlid-i Şerif okutularak pilav ve helva dağıtıldı. Cami avlusunda toplanan vatandaşlar, sıraya girerek dağıtılan pilav ve helvaları yediler. Vali Gazi Şimşek, "Merhum Valimiz için bugün Türkiye’nin her yerinde sevenleri tarafından mevlitler okutulduğu gibi Denizli’de de Mevlid-i Şerif okutularak pilav ve helva dağıtıldı. Merhum Valimiz sıra dışı bir Vali’ydi. Allah gani gani rahmet eylesin" dedi.


Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi de "Bu Türk milleti, daha çok Vali Recep Yazıcıoğulları yetiştirir. Allah Rahmet eylesin" diye konuştu.


Eski Belediye Başkanı Ali Aygören ise "Rahmetli Vali ile 8 ay beraber çalıştık. Geç bulduk, erken kaybettik. İyileri hep kaybediyoruz" dedi.


Konuşmaların ardından, Vali Gazi Şimşek ve Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi, dağıtılan pilav ve helvadan alarak yediler. Vali Şimşek ve Başkan Zeybekçi daha sonra, Turan Bahadır Resim Salonu’na geçerek, gazeteci Mustafa Karapınar tarafından Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu anısına ve geliri Yetim, Aciz ve Muhtaçları Koruma Vakfı’na verilmek üzere açılan resim sergisini gezdi.

iha-denizli
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2004 Çarşamba 22:04:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?