6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizli'de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi, Gümüşler Belediye Başkanı İbrahim Cinkaya, ER-BAKIR Yönetim Kurulu Üyesi Ali Abalıoğlu, ER-BAKIR Genel Müdürü Müjdat Keçeci, öğrenci velileri, öğretmenleri ve dereceye giren öğrenciler katıldı.


Törende bir konuşma yapan, Genel Müdür Müjdat Keçeci, işlerinin dünya ile olduğu için, sosyal çevreye duydukları sorumluluktan okulu yaptırdıklarını, kaliteli insana ihtiyaç olduğu için okul yaptırmaya devam edeceklerini belirterek dereceye giren öğrencilere nasihatlerde bulundu.


Vali Gazi Şimşek ise "Bizim öğrencilerimiz, verilen imkanları iyi kullanarak başarıya imza attılar. Türkiye 7.’si ve 37.’si bizim ilimizden çıktı. Ülke ortalamasında ilk 10’a girdik. Bizi biz yapan milli ve manevi değerleri unutmayan kafalara ihtiyacımız var. Rekabetçi ortamda beyinler bir bir göç ediyorlar. Bu beyinlerle 7 düvele değil, 150 düvele karşı mücadele ederiz" dedi. ER-BAKIR Fen Lisesi’nin yurt ihtiyacının bulunduğunu öğrenen Vali Şimşek, ER-BAKIR Yönetim Kurulu’ndan yurt sözü aldı.


Tören, dereceye giren Can Birlik, S. Işıl Efe, Umut Çindemir, Sait Arpacı, Çağdaş Gücün, R.Gökberk Cinbiş, Ahmet Aydın, Talay Atalay, M.Fırat Aytaş, Çiğdem Avcı, Funda Özgürler, Murat Özcan, Saner Apaydın, Canan Yamanol, Yusuf Barutçu ve Tuğba Taşkıran’a Vali Gazi Şimşek ve protokol üyelerinin ödül vermesiyle sona erdi.

DENİZLİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2004 Perşembe 10:04:33
Güncelleme :5 Ağustos 2004 Perşembe 10:09:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?