6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizli'de başkanların acı günü

 Denizli'de 2 eski başkan aynı gün annelerini kaybetmenin acısını yaşadı.
Denizli eski Belediye Başkanı Ali Aygören'in annesi Ümmühan Aygören (82) ve Denizlispor eski Başkanı Mustafa Baysal'ın annesi Fatma Baysal (71) bugün hayatlarını kaybetti.
Bir süredir kansere karşı yaşam savaşı veren Ümmühan Aygören ve Fatma Baysal için Ulu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Denizli Valisi Gazi Şimşek, AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe, 11. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hamit Tekkanat, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi, sanayiciler, işadamları, siyasetçiler, spor camiası ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende, ölenlerin yakınları gözyaşlarını tutamadı. Denizli eski Belediye Başkanı Ali Aygören ve Denizlispor eski Başkanı Mustafa Baysal, cenaze töreninde taziyeleri kabul ederken oldukça üzgün anlar yaşadılar.
Bir süredir rahatsız olan ve dün gece hayatını kaybeden Denizli Devlet Hastanesi Kadın ve Doğum Uzmanı Dr. Halit Kaplan için de aynı camide cenaze namazı kılındı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazlarının ardından cenazeler Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.
DENİZİLİ - İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2004 Pazar 16:56:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?