6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizli'de bir kişi önce uyutuldu, sonra da soyuldu...

Denizli'de 2 kişi, trendeki 3 yolcuyu içine uyku hapı attıkları kolayla uyutarak soydu. Kolaların içerisine yüksek dozda uyku hapı atılması nedeniyle zehirlenen yolculardan 2'sinin durumunun, ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Alınan bilgiye göre, henüz kimliği tespit edilemeyen 45 ve 50 yaşlarındaki 2 kişi, Pamukkale Ekspres isimli trene Eskişehir'den binen Ahmet Mahmut Çelik (56) ile Afyon'dan Denizli'ye gelen Ali Rıza Kılınç (76) ve eşi Fahriye Kılınç'la (74) diyalog kurdu. Yolcular, daha sonra şahısların ikram ettiği kolayı içtiler. İçine uyku hapı atılmış kolaları içen yolcular, kendilerinden geçti. Daha sonra hırsızlar, Mahmut Çelik ile Kılınç çiftinin değerli eşya ve paralarını alarak ortadan kayboldu.
Yolcular ise kolaya yüksek dozda uyku hapı katılması sebebiyle zehirlendi. Yolculara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ali Rıza Kılınç ile Fahriye Kılınç'ın durumlarının ağır olduğu ve yoğun bakımda tedavi altına alındıkları öğrenildi.
Hırsızların Mahmut Çelik'in 50 milyon lirasını aldığı öğrenilirken, Kılınç çiftinin kaybı tespit edilemedi.
Polisin, soygun yaptıktan ortadan kaybolan hırsızları aramak için çalışmalara başladığı öğrenildi.
Olayın ardından kola içmek istemediği halde hırsızların kendisine ısrarcı davranması nedeniyle kola içtiğini söyleyen Çelik, "Isparta'ya gidiyoruz diyen iki kişi yanımıza geldi. Yanımda bulunan yaşlı eşler ile bana kola ikram ettiler. Ben içmek istemediğimi söyledim ama ısrarları üzerine kolayı içtim. Kola içtikten sonra kendimden geçmişim. Bir ara uyandığımda her yerin dağınık olduğunu gördüm. Çorap ve yan cebimdeki Emekli sandığından aldığım parayı alıp, kaçmışlar" dedi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
iha-denizli
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2004 Salı 10:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?