2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli'de Eskişehir telaşı

Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da üst üste gelen sakatlıklar teknik heyeti kara kara düşündürüyor.


Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında deplasmanda Eskişehirspor'la karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Ümit Kayıhan nezaretinde süren çalışmalara, sakatlıkları sebebiyle Emin, Murat Karakoç ve Burak ile Brezilya'da ameliyat olan ve fizik tedavisi süren Couto katılmazken, İzzet Akgün'ün de dünkü idmanda ayağına aldığı darbeyle sakatlandı. İdmanı yarıda bırakan golcü futbolcunun Eskişehirspor maçına yetiştirilmesine çalışıldığı öğrenildi. Bursaspor galibiyetiyle rahat bir nefes alan ve puanını 14'e çıkaran Yeşil siyahlılar, Eskişehirspor maçından en az 1 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.


Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, sezon başından beri sakatlıklardan kurtulamadıklarını belirterek, "Murat Karakoç sezonu Couto ve Burak da ilk yarıyı kapattı. Emin'in sakatlığı ise sürüyor. Bu sakatlıklara son olarak İzzet de katıldı. Sağ adalesinden darbe alarak sakatlanan İzzet'in Eskişehirspor maçına yetiştirilebilmesi için yoğun çaba sarfediyoruz" dedi.


Uzun süren sakatlık döneminin ardından beklenenden daha kısa sürede sahalara dönen ve Bursaspor maçında oynadığı futbol ve attığı golle galibiyetin en önemli mimarlarından biri olan Fatih Yiğen'in tamamen iyileştiğini kaydeden Özhan Çetin, "Bursaspor galibiyetinin önemi Eskişehirspor deplasmanından alınacak puan ya da puanlarla daha da anlamlı hale gelecek. Ligin ilk yarısının bitimine artık sayılı haftalar kaldı. Biz ilk yarıyı toplayabildiğimiz en fazla puanla bitirerek ikinci yarıya moralli ve rahat bir şekilde başlamak istiyoruz" diye konuştu.


Sezon başından beri her maça galibiyet için çıktıklarını ve iyi mücadele verdiklerini belirten Çetin, "Eskişehirspor maçına da galibiyet için çıkacağız. Eksik oyuncularımız olmasına rağmen onun yerine forma giyecek futbolcularımızın bu eksikleri aratmayacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 16:44:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?