5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizli'de gecekondu yıkımı

Denizli Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi 2. Etap Toplu Konut Alanı'nda oturan ve karşılıklı anlaşmaya varılarak uzlaşma sağlananların evlerini yıkmaya başladı. 

Denizli Belediyesi Toplu Konut Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü, geçen ay karşılıklı anlaşmaya vardığı, 192 hak sahibinin ev, arsa ve bahçedeki mevcut durumun piyasa koşullarındaki bedelini ödedikten sonra yıkımına başlayarak, Karşıyaka 2. Etap Toplu Konut Alanı olacak bölgedeki çalışmalarına başladı. 

Belediyeye ait iş makineleri, söz konusu alanda oturan 5 bin 348 metrekare alana inşa edilen 363 metrekare tapu tahsis belgesi bulunan Mustafa Kırboğa'ya ait 2 evin yıkımını yaptı. Yıkım öncesinde çevrede güvenlik önlemleri alınırken, yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından ev tamamen yıkıldı. 

Bu arada, çevrede oturan ve evleri yıkılacak vatandaşlar, yıkım ekiplerine çay ikram etti. Denizli Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesini sürdürürken Gecekondu Dönüşüm Projesi'ne de hız verdi.
.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2006 Salı 11:28:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali Demir IP: 88.224.16.xxx Tarih : 7.06.2006 18:06:03
Bu Belediyenin Görevlileri Uyuyormu ? Kaçak Yapıların Kesinlikle Yasak Diye Bar Bar Bağırırken Karşıyakaya Yapılan Bu Kaçak yapıları Görmüyorlarmı Yoksa Görmekmi İstemiyorlar.Hayret doğrusu Daha Ne diyeyim Hani Derlerya Belediyede Dayın Olsun Diye Bunlarında Belediyede Mutlaka Dayısı Vardır Diyorum Karşıyaka Mh.2395 Sk.No-25 de kaşak yapılar devam ediyor Belediye Uyuyor eee Ne diyelim Burası Denizli Başkanda Bazılarını Kayıracak Herhalde Torpil Büyük Yerden Sanırım ?