3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli'de gidecekler belli oldu

Denizlispor'da gidecek ve kiraya verilecek futbolcular belirlendi.

Teknik direktör Erhan Altın ile 3 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra transfer çalışmalarına hız veren Denizlispor, ilk olarak sözleşmesi sona eren kaleci Özden'in sözleşmesini bir yıl uzattı.

Denizlispor'un iç transferde başarılı bir dönem geçirdiğini belirten Genel Menajer Özhan Çetin, "Takımımızın iskeletini koruduk. Bundan sonraki transferlerimiz yerinde ve net olacaktır. Denizlispor, Turkcell Süper Lig ile bütünleşmiş bir takım. Bu yıl hedef yükselttik. Amacımız Turkcell Süper Ligi'ne iyi başlayıp sezonu üst sıralarda bitirmek" dedi.

Ayrıca yabancı bir stoper transfer edeceklerini dile getiren Genel Menajer Özhan Çetin, sözleşmesi biten Murat Karakoç ve Selahattin Kınalı ile sözleşme yenilemeyeceklerini, Feridun Sungur, İlkay Demir, Ali Bayhan ve Halil Arslan'ın ise sözleşmelerinin feshedildiğini söyledi. Carlos Alberto, Couto, Ozan, Zafer Çevik, Murat, Levent, Ali Bayraktar ve Gökhan Güney ile de yollarını ayıracaklarını belirten Genel Menajer Çetin, İsmail Baydil, Musa Sinan, Ali Helvacı, Sinan Kılıçaslan, Uğur Aktaş, Ersin Aslantoğ, Göksal, Muhammed, Hasan Ali ve Muhittin'in de kiraya verileceğini sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 19:08:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?