3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli’de her şey yolunda

Denizli Valiliği’nde bayram tebriklerini kabul eden Vali Gazi Şimşek, Denizli’de Kurban Bayramı’nın ilk gününde, kurban kesimi ile ilgili olumsuz görüntülere rastlanmadığını, herkesin kurallara uyduğunu söyledi.
Vali Şimşek, Valilik’te bayram tebriklerini kabul etti. İlk olarak AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan, Osman Nuri Filiz ve Mehmet Yüksektepe ile Valilik personeli ve daire müdürlerini kabul eden Vali Şimşek, Kurban Bayramı’nın ilk gününde, Denizli’de olumsuz görüntülere rastlanmadığını söyledi. Vali Şimşek, "Denizli’de kargaşa yok. Bütün vatandaşlarımız kurallara uygun hareket etti. Ben buraya gelirken ana caddeyi ve ara sokakları da gezdim. Olumsuz görüntü yok. Vatandaşlarımız kurbanlarını, kurban kesim merkezlerinde kesiyor, bahçesi olanlar da bahçelerinde kesiyor ama bu da kötü görüntü oluşturmuyor. Bir de Denizli’de bayram sabahı silah atma adeti olmasa çok iyi olacak" dedi.
Denizli Ticaret Borsası (DTB) Başkanı İlter Panayır da, Denizli’de hayvan pazarı dışında başka bir yerde kurbanlık satılmadığını belirterek, DTB Canlı Hayvan Pazarı’nın Türkiye’de örnek bir pazar olduğunu söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2005 Perşembe 18:17:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?