7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Denizli'de huzur operasyonu

Denizli Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli parklarında, otogar ve insanların yoğun bulunduğu meydanlarda operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanan 17 dilenci şehir dışına çıkarılırken, 26 seyyar satıcının mallarına el konuldu.

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı 27 kişilik denetim ekibi, vatandaşların şikayetleri üzerine İncilipınar, Çamlık, Sümer, Meclis caddeleri ile seyyar satıcıların yoğun olduğu Otosantral Garajı ve Devlet Hastanesi civarında huzur operasyonu düzenledi. Operasyonda, seyyar satıcılar, dilenciler ve vatandaşları rahatsız eden kişiler tespit edildi. Oto Santral Garajı'nda seyyar olarak meyve-sebze ve hediyelik eşya ile çeşitli yiyecek ve içecek maddeleri satan 14 seyyar satıcının tezgahına el konulurken, garaj çevresinde denetimlerde 6 dilenci yakalandı.

Ekipler, daha sonra Devlet Hastanesi civarı, İncilipınar, Sümer, Meclis Caddesi ve Çamlık Parkı'nda huzur ve asayişe yönelik denetimlerde bulundu. Bu bölgelerde 4 dilenci ve 7 seyyar satıcı yakalandı. Operasyonlarda el konulan eşyalar Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü deposuna götürüldü.

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Akbulut, operasyonların devam edeceğini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2007 Pazartesi 18:58:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?