5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizli'de ikinci kez lastiklere saldırı

Denizli'de, onlarca aracın lastiği kimliği belirsiz kişiler tarafından kesildi. 

Edinilen bilgiye göre, Mehmetçik Mahallesi'nde oturan vatandaşlar, sabah işe gitmek için evden çıktıklarında arabalarının lastiklerinin kesildiğini gördü. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce onlarca aracın lastiğini kesilirken, araç sahipleri durumu polise bildirdi. 

Gece kesildiği tahmin edilen araç lastikleriyle ilgili olarak sabah saatlerinden itibaren polise ihbarlar yağmaya başlarken, belirtilen yerlere giden ekipler birçok aracın lastiğinin kesildiğini gördü. Polis ekipleri, araç lastiği kesme olaylarıyla ilgili olarak araç sahiplerinin ifadesine başvururken, vatandaşların birçoğu olaya tepki gösterdi. Aynı sokaklarda meydana gelen lastik kesme olaylarının kişisel kızgınlık olamayacağını belirten bazı araç sahipleri, "Sabah işe gitmek için arabamızın yanına gittiğimizde araçlarımızın lastiklerinin kesildiğini gördük. Sokakta ne kadar araba varsa lastiklerini kesmişler" dedi. 

Bazı mağdur araç sahipleri ise, kaldırılan gece bekçiliği uygulamasının tekrar geriye getirilmesini isteyerek, "Eskiden gece bekçileri vardı ve sokakları dolaşırdı. Şimdi bu uygulama kalktı. Bunun sonucunda da bu tür saldırılar başladı" şeklinde konuştu. 

Polisin şu ana kadar yaklaşık 50 araç lastiği kesme ihbarı aldığı öğrenildi. 

Öte yandan, Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde geçen ay bir lastik tamircisi, bir gecede yaklaşık 200'ün üzerinde aracın lastiğini kesmiş ve polis tarafından yakalanmıştı. 
İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2006 Salı 12:20:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?