6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizli'de ilk kez anjyo yapıldı

Özel Ege Hastanesi, Denizli'de bir ilki gerçekleştirerek, SSK ve Devlet Hastanesi'nin önüne geçti. Hastanede ilk defa anjiyo yapıldı.
Özel Ege Hastanesi Başhekimi Dr. Cihan Balkuvvar, hizmete sokulan Anjiografi ve Açık Kalp Ünitesi'nde SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur'lu hastaların ücretsiz tedavi olabileceğini belirterek, Denizlili kalp hastalarının İzmir, Ankara ve İstanbul'a gitmekten kurtulduğunu söyledi.
Hastanede çalışan Kardiyolog Dr. Yusuf Altınkaynak, "Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nden sonra özel olarak Denizli'de ilk defa SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı, memur ve diğer anlaşmalı kurum hastaları anjiyo oldular. Hastalar daha önceden İzmir, Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirlere giderek tedavi olmaya çalışıyorlardı. Bundan böyle, kalp hastalarından SSK, Emekli Sandığı mensubu olanlar sevkli, Bağ-Kur hastaları sevksiz gelerek hiçbir ücret ödemeden anjiyo olabilecekler. Açık kalp ameliyatı, Eforlu EKG ve EKO Kardiografi Özel Ege Hastanesi'nde yapılacak" dedi.
Anjiyo olan hastalar ise Özel Ege Hastanesi'nin yaptığı bu hizmetten memnun olduklarını, büyük şehirlere gitmekten kurtulduklarını söylediler. Anjiografi servisinde Kardiyolog Dr. Yusuf Altınkaynak, Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Şadi Yaldız, Dr. Tayyar Mengübaş'ın görev yaptığı bildirildi.
DENİZİLİ - İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2004 Pazar 01:46:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muratcabar IP: 85.104.37.xxx Tarih : 26.12.2007 22:58:43

sizi tebrik ederim allah yolunuzu açık etsin başarılarınızın devamını dilerim iyi görevler murat cabar