2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli'de 'milli' coşku

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu 3. maçında Çek Cumhuriyeti'ni 3-2 yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımı'nın bu galibiyeti, tüm yurtta olduğu gibi Denizli'de de coşkuyla kutlandı.


Maçın son 15 dakikasına 2-0 mağlup girmesine rağmen, Nihat'ın 2 ve Arda'nın 1 golüyle sahadan 3-2 galip ayrılan Ay-yıldızlıların bu zaferi, Denizli'yi sevince boğdu. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte taraftarlar Delikliçınar Meydanı Denizli Belediyesi önünde toplanarak, galibiyeti kutladı. Ellerinde Türk bayrakları ile şarkılar söyleyen, darbukalar ve davullar çalarak oynayan taraftarlar, "Burası Türkiye, burdan çıkış yok", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı. Denizli Emniyet Müdürlüğü
ekiplerinin yoğun güvenlik tedbirleri aldığı kutlamalarda, taraftarlar çılgınca galibiyeti kutladı. Yüzlerce aracın trafiğe çıkması sebebiyle de özellikle Lise Caddesi, Delikliçınar Meydanı ve Gazi Bulvarı'nda trafik zaman zaman tamamen tıkandı. Araçlarına binerek ellerinde bayraklarla kutlamalara katılan sürücüler, saatlerce klakson çaldı.

..
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2008 Pazartesi 13:37:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?