2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli'de noel baba tartışması

AK Parti Belediye Başkan aday adayı olduğunu söyleyen ve bir alışveriş merkezine asılan Noel Baba'ya tepki gösterip Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'yi suçlayan inşaat mühendisi Fikret Serçe'ye tepkiler sürüyor.

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, Fikret Serçe'nin AK Parti ile hiçbir ilgisi bulunmadığını ifade ederek, "AK Parti'den belediye başkan aday adayı olduğundan bahisle çeşitli demeçler veren, mesaj çeken Fikret Serçe isimli şahsın partimizle bir ilişkisi bulunmamaktadır. Partimizde üyelik kaydı bile bulunmayan bu şahıs, kendi reklamını yapmak için çok çirkin bir üslup ve tavırla sözüm ona siyaset yaptığını zannediyorsa ancak kendini aldatır" dedi.

Türkiye'de kirli siyaset döneminin kapandığını iddia eden Uçar, şöyle konuştu: "Seviyesiz ve karalamaya dönük siyasetle şovmenlik yapanların aramızda yeri yok. Ayrıca belediye başkanımız Nihat Zeybekci hakkında ulu orta asılsız beyanat vermesi ve mesajlarında kendisini AK Parti belediye başkan aday adayı olarak sunması ancak kendini avutmak ve kamuoyunu aldatmaktan ibarettir."

Fikret Serçe isimli vatandaşın üyeliğinin bile kabul edilmediğini anlatan Uçar, sözlerine şöyle devam etti: "Partimizde 2004 seçimleri öncesi aday adaylığı döneminde üyeliği bile kabul edilmeyip aday gösterilmeyen bu kişinin bugün halen partimizden aday adayı olduğunu söyleyerek beyanat vermesi, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci hakkında çirkin söz ve tavırlar içinde bulunması, kişiliğini ve karakterini açıkça göstermektedir. Bu şahsın belediye başkanımız hakkında asılsız sözlerle kamuoyunu yanıltması ve Noel Baba'ya benzeten tavırlarından dolayı kendisini şiddetle kınıyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 17:51:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?