6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizli'de öldürülen işadamları toprağa verildi...

Denizli'de dün başlarına kurşun sıkılarak öldürülen 2 iş adamı, bugün aynı camide kılınan cenaze namazın ardından toprağa verildi.
Abalıoğlu Otomotiv Satış Müdürü ve Boks Federasyonu Denizli İl Temsilcisi Ahmet Turan Arıcan (40) ile Denizli 3. Sanayi Sitesi'nde bulunan kauçuk fabrikasının sahibi olan Niyazi Demir'den (48) önceki gün akşam saatlerinden itibaren haber alınamaması sonucu yapılan çalışmada, her iki işadamı da dün Pamukkale Örenyeri yakınlarında bulunan ormanlık alanda ölü olarak bulunmuştu. Başlarına ikişer kurşun sıkılarak öldürülen her iki işadamı için Denizli yasa gömüldü. Denizli Devlet Hastanesi'nde otopsileri yapılan Arıcan ve Demir, bugün Ulu Camii'nde kılınan Cuma namazının ardından toprağa verildi. Her iki iş adamının yakınlarının yanı sıra, iş ve spor camiasından isimlerin de katıldığı cenaze töreninde Ahmet Turan Arıcan ve Niyazi Demir'in aileleri gözyaşlarına boğuldu. Başsağlığı dileklerini kabul eden iş adamlarının yakınları tabutlara sarılarak sevdiklerini son yolculuğuna uğurladı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Ulu Camii'ndeki cenaze namazının ardından her iki iş adamı Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.
iha-denizli
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2004 Cuma 17:37:57
Güncelleme :10 Temmuz 2004 Cumartesi 13:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İbrahim ARICAN IP: 88.240.166.xxx Tarih : 17.05.2006 17:22:17
bunları yapanların hepsinin bulunduğunu biliyorum ve bu cinayeti işlerken nasıl korkak bir köpek gibi tetikleri çektilerse şimdi her nerde olursa olsunlar içerde ve ya dışarıda kendi kafalarınada korkak bir köpek gibi sıkmalarını istiyorum!!!