3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli'de Ramazan bir başka

Denizli Belediyesi'nin düzenlediği ve her gece başka bir mahallede organize edilen Ramazan Şenlikleri, vatandaşları bir araya getirmeyi ve Ramazan coşkusunu yaşatmayı sürdürüyor.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, dün gece Üçler Mahallesi'nde düzenlenen şenliklere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Her gece aralıksız olarak İncilipınar Parkı, Bayramyeri ve Delikliçınar Meydanı'nda düzenlenen şenliklerin yanı sıra, sırayla şehrin değişik mahallelerinde de coşku sürdürülüyor. Tiyatro oyunlarının yanı sıra Denizli Belediye Konservatuarı Mehteran Takımı'nın sahne aldığı Üçler Mahallesi'ndeki etkinlikte, Belediye Başkanı Zeybekci ve beraberindekiler şenlik alanında vatandaşlarla bol bol sohbet ettiler.

Özellikle yaşlılar ve çocuklarla yakından ilgilenen Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci Denizli'nin her köşesinde Ramazan etkinlikleri hazırladıklarını belirterek, "Çocuklarımız, gelecekte bu geleneklerimizi sürdürecek. Belediye olarak Ramazan ayına ayrı bir önem veriyoruz. Camilerimizi aydınlattık ve camilerde lokma dağıtıyoruz. İftar çadırında her gün 5 bin kişi orucunu açıyor" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 12:47:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?