6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizli'de subay eşlerinden Mehmetçik Vakfı yararına konser

Denizli 11. Piyade Tugay Komutanlığı'nda görevli subay ve astsubayların eşlerinden oluşan koro, Mehmetçik Vakfı yararına konser verdi. Koroda, 11. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hamit Tekkanat'ın eşi Ümit Tekkanat ve kızı Çiğdem Tekkanat da yer aldı.
Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen konsere Denizli Valisi Gazi Şimşek ve eşi, 11. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hamit Tekkanat ve çok sayıda davetli katıldı. Misafirlerin karşılanmasının ardından barkovizyon gösterisi düzenlendi ve Denizli'de vakfa para yardımında bulunan şirketlerin isimleri okundu. Konser öncesinde açılış konuşması yapan 11. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hamit Tekkanat, Denizlili yardımseverlerin Mehmetçik Vakfı'na büyük yardımlarda bulunduğunu belirterek, "Denizli benim görev hayatım içerisinde büyük önem taşıyor. Bu konserden bir gün sonra Kurmay Başkanım tayini sebebiyle ayrılıyor. Ben de Ağustos ayında Denizli'den ayrılıyorum" dedi.
Daha sonra sahneye çıkan subay ve astsubay eşlerinden oluşan koro, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve hafif batı müziği dallarında birbirinden güzel parçaları seslendirdi. Konser için 3 aydır hazırlık yapan subay ve astsubay eşleri, profesyonel sanatçıları aratmayacak kadar başarılı performanslarıyla dikkat çekti. Koroda, 11. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hamit Tekkanat'ın eşi Ümit Tekkanat ve kızı Çiğdem Tekkanat da yer alırken, Kurmay Başkanı'nın eşi Ayşe Ünal ilk solist olarak sahneye çıktı.
DENİZİLİ - İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2004 Pazar 15:55:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?