3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli'de tek hedef galibiyet

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında kendi sahasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek idmanla sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan ve Ümit Milli Takım kampından dönen kaleci Cenk ve İsmail Baydil'in de katıldığı antrenmanda futbolcuların istekli çalışmaları teknik heyeti sevindiriyor. Bu sezon kendi sahasında oynadığı 9 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 mağlubiyet, 2 de beraberlik alan Denizlispor, Konyaspor'u yenerek uzun süredir hasret kaldığı galibiyete ulaşmak ve alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

İyi bir çalışma temposu yakaladıklarını ve oyuncularının çalışmasından memnun olduğunu belirten teknik direktör Mesut Bakkal, "Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar oyuncular üzerinde olumsuz etki yaptı. Bu psikolojiden kurtulup, Konyaspor maçında galip gelmek için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Bu zorlu dönemde tüm şehrin bize destek vermesini bekliyoruz. Konyaspor maçı bizim için dönüm noktası. Bu maçta galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz" diye konuştu.

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek de, taraftarlara çağrıda bulunarak, Konyaspor maçında takıma destek vermelerini istedi.

Öte yandan Denizlispor'un yeni teknik direktörü Mesut Bakkal, ilk kez Denizlispor taraftarlarının karşısına çıkacak. Denizlispor'da 7 sezon forma giyen ve 2 hafta önce Konyaspor'a transfer olan Slovak oyuncu Roman Kratochvil de, eski takımına karşı ilk kez forma giyecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 16:05:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?