2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli’de UFO heyecanı

Denizli de aynı günün öğlen ve akşamında 2 ayrı kişinin çektiği fotoğraflardaki cismin UFO olduğu iddiası heyecan yarattı

İddialar, Denizli’de yer alan Funika Holding Ufo Müzesi’ne getirilen fotoğraflarla gündeme geldi. UFO’lara merakıyla bilinen Funika Holding Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Sözkesen, Murat Menteş (27) ve Mustafa Etimen (25) isimli gençlerin önceki gün doğa yürüyüşüne çıktıkları Gümüşler Beldesi’nde öğle saatlerinde çektikleri fotoğrafları basına gösterdi. Murat Menteş, “Ufo’yu net bir şekilde görebildik. Çok hızlı hareket ediyordu, hiç ses çıkarmıyordu” derken, Sözkesen de incelediği bu fotoğraflardaki cismin kesinlikle ufo olduğunu ileri sürdü. Erdal Dikmenli (40) de aynı günün akşamı alışverişe gittiği Gümüşler Beldesi’ndeki EGS Park’ta, gökyüzünde yabancı bir cisim görüp cep telefonuyla fotoğrafını çektiğini iddia etti.

Fotoğrafı Ufo Müzesi’ne getiren Dikmenli, “Gördüğüm cismin önce bulut olabileceğini düşündüm. Ancak, havada başka bulut yoktu. Yuvarlak ve çok büyük bir cisimdi. Arkadaşım Enver Usluer de yanımdaydı. Olayı anlattığım kişiler fotoğrafları gördüklerinde şaşırdıklarını gizleyemediler” diye konuştu.

...
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 07:24:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?