6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizli'de uyuşturucu operasyonu: 3kişi gözaltında

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde okul önü timi kuruldu. Narkotik maması dedektifleri, kullanım yaşı giderek düşen uyuşturucu bağımlılığı ile ilgili operasyonda, okul önlerini mesken eden uyuşturucu tüccarlarını hedef aldı.

Geçtiğimiz aylarda 51 kilo uyuşturucunun ele geçirildiği Denizli’de polis, özellikle üniversite ve lise önünde istihbarat çalışması yapacak bir okul önü timi kurdu. Timin yaptığı ilk çalışmalarda Denizli’ye sokulan ve ağırlığı lise öğrencilerine pazarlanmak istenen 281 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin operasyonunda ele geçirilen uyuşturucu maddelerle birlikte, biri 16 yaşında 3 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdür Yardımcısı Baytekin Nennioğlu, polisin bu konuya ağırlık verdiğini ifade ederek, velileri uyardı. Denizli’nin Türkiye’nin en sakin kentlerinden biri olduğunu söyleyen Nennioğlu, polisin il genelinde uyuşturucu ticaretini önlemek için yoğun çaba sarf ettiğini aktardı. Polisin tek başına mücadelesinin yeterli olmayacağına dikkat çeken Nennioğlu, anne babalara çocuklarının gerek okul gerekse dershane çıkışından sonra kimlerle ve nerelerde oturup kalktıklarına dikkat etmeleri ve en ufak bir şüphede polise ulaşmaları çağrısında bulundu. Nennioğlu, anne babalarının uyuşturucu konusundaki yayınları takip etmelerini de istedi

denizli
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2004 Cumartesi 14:12:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?