7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Denizli'de yasak aşk cinayeti

DENİZLİ'nin Çal İlçesi'ne bağlı Selcen Beldesi'nde 3 gün önce yol kenarında cesedi bulunan ve dövülerek öldürüldüğü belirlenen belediye otobüsü şoförü 40 yaşındaki Nail Çoban'ın, yasak ilişki kurbanı olduğu ortaya çıktı. Çoban'ın yasak ilişki kurduğu A.E.'nin eşi H.E. tarafından sopayla dövülerek öldürüldüğü belirlendi.

Geçen cumartesi gecesi, geçici işçi statüsünde Selcen Belediyesi'nde otobüs şoförü olarak çalışan Nail Çoban'ın Çal İlçesi'nde Yeşilyurt Mahallesi yol kenarında cesedinin bulunmasından sonra polis katil ya da katillerin bulunması için harekete geçti. Yapılan soruşturma sonunda, öldürülen Nail Çoban'ın evli 35 yaşındaki A.E'yle yasak ilişki yaşadığını tespit etti. Polis, A.E., 60 yaşındaki H.E. ve onun ilk eşinden olan oğlu 35 yaşındaki E.E.'yi gözaltına aldı. 

Zanlıların yapılan sorgularında H.E.'nin yasak ilişkiyi öğrendiği, eşi H.E.'ye telefon ettirerek Nail Çoban'ı eve çağırdığı ve sonra da sopayla döverek öldürdüğü belirlendi. 3 kişi, sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.
hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2007 Salı 18:06:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet SEVEN IP: 81.213.208.xxx Tarih : 16.02.2007 16:19:50
İnsanlar artık ne yapayacağını şaşırdılar.atatürkün bıraktığı ülkeye haksızlık yapıyorlar böyle giderse sonumuzu allah bilir