3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli'de yeni hedef Trabzonspor

Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında kendi sahasında Konyaspor'u 2-1 yenerek, haftalar süren galibiyet hasretine son veren Denizlispor, ara vermeden hafta sonu deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.

Ligde en son galibiyetini 12. haftada kendi sahasında Bursaspor'u 4-3 yenerek alan ve geçen süre içerisinde galibiyete hasret kalan Yeşil-siyahlı ekip, teknik direktör Mesut Bakkal'ın göreve gelmesiyle galibiyet hasretine de son verdi. Denizlispor, Konyaspor galibiyetiyle puanını 18'e çıkararak rakipleriyle arasındaki puan farkının açılmasına izin vermedi. Cezası sebebiyle 2 haftadır forma giymeyen Caner'in de cezasının sona ermesi teknik heyeti mutlu etti. Teknik direktör Mesut Bakkal, Konyaspor karşısında alınan galibiyette camianın büyük payı olduğunu söyledi. Göreve geldiği günden beri kendisine duyulan güvenin pozitif şekilde takıma yansıdığını ve haftalardır kazanamama psikolojisine rağmen zor olan Konyaspor maçını kazandıklarını belirten Bakkal, "Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Oyuncularım çok iyi niyetli. Hafta boyunca yaptığımız çalışmalarda gösterdikleri performans beni çok mutlu etti. Konyaspor maçını kazanmakla hiçbir şey bitmedi. Herşey yeni başladı. Taraftarlarımızın ve basının bize verdiği destek galibiyetin alınmasında büyük rol oynadı. Şimdi yakaladığımız bu çıkışı sürdürmek için çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladıklarını söyleyen Bakkal, "Trabzonspor maçı da diğer maçlar gibi zor geçecek. Biz bu maça iyi hazırlanıp, iyi konsantre olarak çıkmak zorundayız. Deplasmandan alacağımız puan ya da puanlar gelecek haftalar için büyük önem taşıyor" dedi.

Öte yandan Konyaspor maçında ilk golü atan Roberts, ligdeki gol sayısını 8'e yükseltirken, devre arasında transfer edilen Bulgar oyuncu Angelov, kupa maçında Ankaraspor'a attığı golden sonra ligdeki ilk golünü de atarak galibiyette önemli rol oynadı.

 

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 18:53:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?