2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlili 'Demokratlar' dernek kuruyor

Demokrat Parti (DP) eski Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, merkez sağa hizmet edecek olan Denizlili Demokratlar Derneği'ni kuracaklarını söyledi.

Yazılı bir açıklama yaparak çalışmalar hakkında bilgi veren Aşkın Çelik, derneğin amacının, Türkiye'nin meselelerine çözüm önermek ve merkez sağın toparlanmasına yardımcı olmak olduğunu söyledi.

Merkez sağın toparlanmasının, DP'nin toparlanmasıyla mümkün olabileceğini belirten Çelik, "DP'de yaşanan tüm olumsuzlukları, tüm demokrasi dışı eylemleri görmekteyiz. Tüm engellemelere rağmen yolumuza devam ediyoruz. Bu sorunları yine demokrasi ile çözeceğimize inanıyoruz" dedi.

Partinin geleceği ve eski günlerdeki gücünden daha iyi noktalara getirmek için siyaset yaptıkları arkadaşlarıyla yenin kararlar aldığını ve yeni bir dönem başlattıklarını belirten Aşkın Çelik, "Bir çok il ve merkez ilçe yönetimleri haksız nedenlerden dolayı görevlerinden alındı. Bir çok il yapılanlara dayanamadı ve istifa etti. Genel İdare Kurulu (GİK) üyelerimizden istifa edenler bile oldu. Bu sancını süreçte ne yazık ki, genel merkezimizin yanlışları partimize zarar vermiş, insanlarımızı yaralamıştır. Partimiz kamuoyu önünde küçük düşürülmüştür" dedi.

Kurulacak dernekle tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve Türkiye'nin geleceği için yeni projeler üretmek istediklerini ifade eden Aşkın Çelik, "Bu çalışmanın amacı, dün de, bugün de aynıdır. Amaç DP bayrağını en yüksek noktaya taşımaktır. Dava arkadaşlarımla birlikte aynı noktadayız. Bu nokta, DP aşkı ve milletimize hizmet aşkıdır" dedi.

Denizlili demokratlar olarak DP misyonunda, geçmişten bugüne Denizli'nin yerinin farklı olduğuna inandıklarını, bu nedenle tarihin akışını değiştirecek bir DP oluşmasında kendilerini sorumlu hissettiklerini belirten Çelik, "Derneğimizin AR-GE Grubu'na genç arkadaşları yerleştirdik" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 11:18:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?