6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizlili hayırseverler iş başında

Başta eğitim ve sağlık olmak üzere yıllardır hayırseverlerin bağış yarışında bulunduğu Denizli’de, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte hayırsever kişi ve sivil toplum örgütleri hayır işlerine yeniden hız verdi.

Yeni eğitim öğretim yılının ilk haftasında maddi durumu iyi olmayan öğrencileri tespit eden sivil toplum örgütleri, bu öğrencilerin giyim ve kırtasiye malzemelerini karşılıyor. Denizli Ticaret Borsası’nın 250 öğrenciyi giydirmesinin ardından, Armoni Hanımlar Derneği de, kendi üyeleri ve esnaf ziyaretlerinden toplanan yardımlarla 60 öğrenciyi giydirdi ve ihtiyaç olan kırtasiye malzemelerini karşıladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Araçları Salonu’nda düzenlenen törende 2 okuldan 60 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı. Törende konuşan Denizli Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici, Denizli’de 470 okulun bulunduğunu belirterek, "Okullardaki ihtiyaçları devlet karşılamaya çalışıyor ancak hem okul hem öğrenci ihtiyaçlarını tamamen karşılamak mümkün değil. Sivil toplum örgütleri devletin yetişemediği yerlerde devreye girerek yardımlarını yapıyor. Bir Öğrenciyi de Sen Giydir Kampanyası’na tüm vatandaşlarımızın destek vermesini bekliyoruz" dedi. Yapılan konuşmaların ardından öğrencilerin giyim ve kırtasiye yardımlarını Denizli Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici ve törene katılan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu’nun eşi Ayşe Hatipoğlu dağıttı.

iha-denizli
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2004 Cumartesi 19:37:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?