3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlili işadamları, felaketzedeler için toplandı

Denizli Valisi Gazi Şimşek, işadamları ile biraraya gelerek "Güneydoğu Asya Deprem Mağdurlarına Yardım" kampanyası toplantısı yaptı.

Denizli Valiliği’nin toplantı salonunda yapılan ’Güneydoğu Asya Deprem Felaketzedelerine Yardım’ kampanyası konulu toplantıya; Vali Gazi Şimşek, Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Valilik Yazıişleri Müdürü Halil Dokumacı, Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi, Denizli Ticaret Odası Başkanı Nail Kalemci, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İlter Panayır, Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Salih Coza, MUSİAD Başkanı Mehmet Eyüpoğlu, Denizli Müftüsü Mahmut Gündüz, GETİAD Başkanı Necdet Özer, Esnaf Odaları Birliği 2. Başkanı Murat Şahin, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu adına Himmet Ersoy, DEGİAD Yönetim Kurulu adına Yasin Cinkaya katıldı.

Denizli Valisi Gazi Şimşek toplantıda yaptığı konuşmada, valilik olarak "Güneydoğu Asya Deprem Mağdurlarına Yardım" için komite kurduklarını, vatandaşların yapacakları nakdi yardımları "Güneydoğu Asya Deprem Mağdurlarına Yardım Hesabı" adı altında T.C. Ziraat Bankası Şube Müdürlüğü ve Vakıflar Bankası Denizli Şube Müdürlüğü’nde bulunan YTL:40568140-5001/ USD:40568140-5002/ EURO:40568140-5003 Ziraat Bankası Denizli Şube Müdürlüğü, YTL:2047155/ USD:4047157/ EURO:4047156 Vakıflar Bankası Şube Müdürlüğü hesaplarına yatırmalarını istedi.

Vali Gazi Şimşek, "Her afetin ardından olduğu gibi şimdide uyanıklar yine sahnede. Yine Güneydoğu Asya’daki deprem mağdurları için yardım topladıklarını ve toplamak için hazırlandıklarını öğrendik. Vatandaşlarımız bu tür yardım toplayanlara kanmasınlar. Yardım toplamak için tek yetkili valiliğimizin kurduğu komitedir" dedi.

Vali Gazi Şimşek ayrıca, "Denizli deprem kuşağı üzerinde, bu yüzden her zaman hazırlık içindeyiz, depremle ilgili toplantılar yapıyoruz. Okulların depreme dayanıklılıklarının ölçümleri bitti. Zayıf olan binaları depreme karşı güçlendiriyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2005 Cuma 16:45:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?