3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli'nin gözü Veli ve Yenal'da

DENİZLİSPOR'DA TRANSFER HAREKATI

Denizlispor'un Bursaspor'da forma giyen Veli Acar ve Yenal'ı transfer etmek için harekete geçtiği öğrenildi.

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını 7 puanla 17.sırada tamamlayan ve ligde kalabilmek için ikinci yarıya güçlü bir kadroyla çıkmayı planlayan Denizlispor'da transfer çalışmaları sürüyor. Gineli santrafor Norman Sylla'la yollarını ayırdıktan önce iki yabancı transferi yapmayı planlayan Yeşil-siyahlılar, Bursaspor'da forma giyen ve Denizlili olan Veli Acar ve Yenal'ı da transfer etmek istiyor. Sağ ve sol kanada transfer yapacak olan Denizlispor'un, Denizli Belediyespor'da forma giydikten sonra Bursaspor'a

transfer olan iki genç oyuncunun transferi için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Denizlispor'da bir yandan transfer edilmesi düşünülen oyuncularla ilgili çalışmalar sürerken, bir yandan da gidecek oyuncular belirleniyor. Teknik direktör Hakan Kutlu'nun raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan 3 oyuncudan biri olan Murat Hacıoğlu'nun kesinlikle gönderileceği öğrenilirken, 21 yaşındaki başarılı kaleci Cenk Gönen'in de Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu öğrenildi.

Sezon başında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Cenk'le ilgili iki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken, genç kalecinin iki kulübün anlaşma sağlaması halinde Beşiktaş'a gitmekten mutluluk duyacağını ifade ettiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 15:31:01
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 18:07:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?