6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizlispor, Ankaragücü engelini 2 golle geçti

Karşılaşmanın ikinci yarısında polisin bir taraftarı saha dışına almak istemesi sebebiyle tribünlerde çıkan olaylar, tepkiye yol açtı. Maçtan sonra galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaşan Denizlisporlu futbolcular, zor bir maç olduğunu, ancak galip gelmeleri sebebiyle büyük mutluluk duyduklarını söylediler. Beşiktaş’tan tranfser edilen Ümit, son dakikada attığı golü eşi ve çocuğuna armağan ederken, golcü futbolcu Ersen Martin, hedeflerinin ilk 5 olduğunu söyledi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Reha Kapsal, Denizli deplasmanına 3 puan için geldiklerini belirterek, "Denizlispor’un ilk golüne kadar iyi oynayan bizdik. Ersen Martin’in golünden sonra çok pozisyon bulduk. Bu gibi maçlarda bulduğunuz golleri atamazsanız mağlup olursunuz" dedi. Maçın sonucunun bu olmaması gerektiğini belirten Kapsal, "Biz yeni bir takımız. Yeni bir sistem ve felsefe ile oynuyoruz. Ankaragücü hedeflerin takımı olacak. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Mağlubiyetten ders alacağız. Ligde en çok zamana ihtiyaç olan takım biziz. Bu mağlubiyetler zaman zaman olacak. Kendi düşüncemize göre gittiğimiz yol doğru. Önümüzdeki günler daha iyi olacak" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak ise önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Maçın zor geçeceğini ve agresif ve savaşan bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. İç sahada çabuk oyunculardan mahrum oynadık. Mehmet, Timuçin ve Ömer Rıza gibi önemli oyuncularımız yoktu. Ancak böyle bir mazerete sığınmıyoruz. Ölü toplardan gol bulacağımızı biliyorduk" dedi. İkinci yarıda gergin olduklarını, bununda polisin taraftara yaptığı hareketlerden kaynaklandığını belirten Bulak, "Sempatik bir taraftarımız var. Küfür etmez, tezahürat yapmaz, bağırmaz. Ama polis tarafından coplanıyor. Herhangi bir eylem yapmadan dayak yiyiyorlar. Böyle olunca kulübede biz, sahada oyuncularımız gerildi" dedi. Maçta iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirten Bulak, "Ancak rakibimizin doğru dürüst gol pozisyonu yoktu. Çok iyi oynayamadık ama savaşkan ruhumuz bize maç kazandırdı. Denizlispor’la uğraşmak kolay değil. Türkiye Ligi’nde 5 hafta maç kazanmak kolay değil" dedi.

DENİZLİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2004 Pazartesi 10:14:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?