2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor, Antalya yolcusu

Denizlispor, milli maç sebebiyle lige verilen bir haftalık ara sebebiyle Antalya'da düzenlenecek olan ve 4 takımın katılacağı turnuvaya katılacak.


Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında kendi sahasında Büyükşehir Belediyespor'u yenerek moral bulan Yeşil-siyahlı ekipte futbolculara verilen 2 günlük izin yarın sona eriyor. Yeşil-siyahlılar, yarın kendi tesislerinde toplanarak çalışmalara başlayacak ve Perşembe günü Antalya'da Corner Spor'un organize ettiği dörtlü futbol turnuvasına katılacak. Konyaspor, Bursaspor ve Sivasspor'un da yer aldığı turnuvanın ilk maçında Cuma günü Konyaspor'la karşılaşacak olan Denizlispor'da, ülkelerinin milli takım kadrolarında bulunan Venezuellalı kaleci Vega Harnandez, Slovak Roman Kratochvil ve Trinidad Tobago Darryl Bevon'un yanı sıra, A Milli Futbol Takım kadrosunda Bulunan Çağlar turnuvada forma giyemeyecek. Sakatlığı süren ve yaklaşık bir ay forma giyemeyecek olan Fatih Yiğen de Antalya'ya götürülmezken, sakatlıkları süren Süleyman Olgun ve Güray Vural'ın tedavilerine Antalya'da devam edileceği belirtildi. Sezon başında sakatlanan ve henüz forma şansı bulamayan Emin Aladağ, İlkay Demir ve Engin Memişler'in ise tamamen iyileştiği açıklandı.


Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, Antalya'da yapılacak turnuvanın özellikle sakatlıktan yeni kurtulan oyuncuların maç eksiklerini tamamlamak ve son durumlarını görmek için çok önemli olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyespor maçının özellikle ilk yarısında çok iyi mücadele ettiklerini ancak ikinci yarıda oynanan futboldan ders çıkarmaları gerektiğini belirten Özhan Çetin, "Özellikle kendi sahamızda puan kaybetmemiz gerekiyor. Lige verilen bir haftalık arada katılacağımız turnuvada eksiklerimizi gidererek Hacettepe maçına daha hazır halde çıkmak istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 14:11:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?