7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Denizlispor, beraberlikle tanıştı

Türkiye Süper Ligi’nin 12. haftasında deplasmanda İstanbulspor’la berabere kalan Denizlispor’da ligin ilk beraberliği alınırken, galip gelememenin üzüntüsü yaşanıyor.

Bundan önce oynadığı 11 maçtan 7 galibiyet 4 de mağlubiyet alan Denizlispor, ligde kalma mücadelesi veren İstanbulspor karşısında istediği galibiyeti bulamamanın üzüntüsünü yaşıyor. İstanbulspor’la berabere kalarak ligdeki ilk beraberliğini alan Denizlispor’da tek teselli, puan cetvelinde aynı yerleri hedefleyen Samsunspor ve Malatyaspor gibi takımların da puan kaybına uğraması oldu. Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, İstanbulspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını, ancak bir puanla yetindiklerini belirterek, "Oynanan futbola bakıldığında galibiyet her iki takım için de hak değildi. Her iki takım da kötü oynadı. Ancak deplasmanda alınan bir puan fena değil. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Maçtan sonra Denizli’ye dönen yeşil-siyahlı ekipte Giray Bulak futbolcularına 2 gün izin verdi. A Milli Futbol Takımı’nın Dünya Kupası eleme maçında karşılaşacağı Ukrayna maçı sebebiyle liglere verilecek bir hafta arada izin günü sayısı ikiye çıkarılan futbolcular, Salı günü akşam toplanarak Kayserispor maçı hazırlıklarına başlayacak. 4 gün çalıştıktan sonra Arefe ve bayram günü yeniden izin yapacak olan yeşil-siyahlı futbolculara oruç izni çıktı. Lige bir hafta ara verilmesi sebebiyle çalışma temposunu yeniden ayarladıklarını belirten Bulak, "Futbolculara bayrama kadar oruç tutma izni verdik. Arefe ve bayram günü isteyen ailesinin yanına gidebilir" dedi.
Yeşil-siyahlı yönetim, prim ve ceza yönetmeliğine göre deplasmanda alınan bir puan sebebiyle futbolculara 2’şer milyar lira prim dağıtacak.

DENİZLİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2004 Pazar 11:43:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?