2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor, futbolculara ödeme yaptı

Denizlispor Kulübü, futbolculara 1.5 milyon YTL ödeme yaptı.

Denizlispor'da geçen sezon futbolcuların antrenmana çıkmama eylemine kadar varan alacaklarıyla ilgili tartışmalar sona erdi. Yeşil-siyahlı yönetim, profesyonel futbolcuların geçmiş dönemlere ait tüm alacaklarını bugün ödedi.Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı yazılı açıklamada, bugün futbolculara 1.5 milyon YTL ödeme yaptıklarını belirtti.

Açıklamasında bugün itibariyle profesyonel futbolcuların geçmiş dönemlere ait tüm alacaklarının kendilerine ödendiğini kaydeden Ali İpek, "Geçmişe dönük hiçbir futbolcunun Denizlispor'dan alacağı kalmamıştır" dedi.

İpek, sezon başından bugüne kadar verdiği beyanatlarda Denizlispor'da kimsenin alacağının kalmayacağını söylediğini hatırlatarak, "Bu sözümüzü bugün yerine getirdik. Denizlispor büyük bir camia, bu camiada kimsenin bir kuruşu kalmaz" ifadelerini kullandı.

Denizlispor'da bazı futbolcuların gönderilmesi için daha önceden karar aldıklarını, futbolcuların idmana çıkmama eylemi yaparak işlerini kolaylaştırdığını ifade eden İpek, "Yusuf, Hamidou, Gökhan Güleç, Bülent Ertuğrul, Musa Kuş, Zafer Demir, Fatih Egedik takımdan ayrıldı. Bu futbolcuların bir çoğunu biz takımda tutmama kararı almıştık zaten. Bu yüzden endişe edilecek bir şey yok" dedi.

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin'in Brezilya'da olduğunu ve yabancı futbolcu arayışlarını sürdürdüklerini belirten İpek, "Biri kaleci olmak üzere 4 yabancı futbolcu alacağız. Bunun yanı sıra yurt içinden de sağ bek mevkiinde oynayan bir oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. Biz her şeyi planlı programlı yapıyoruz. Geçen sezon takıma adapte olan genç oyuncularımızın yanı sıra transfer edeceğimiz yeni futbolcularla daha güçlü bir takım kuracağız" açıklamasında bulundu.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 14:21:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?