3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor, galibiyete odaklandı

Denizlispor, bu hafta Eskişehirspor'u yenerek ligde rahat bir nefes almak istiyor.

Ligin ilk yarısında 3-0 öne geçtiği maçta Eskişehirspor'a 4-3 yenilen Denizlispor, alt sıralardan kurtulmak için rakibini yenmenin hesaplarını yapıyor.  Geçen hafta Bursaspor deplasmanından eli boş dönen ve puan cetvelinde düşme hattının bir üst sırasında bulunan Yeşil-siyahlılar, final olarak gördükleri Eskişehirspor maçında galibiyet bekliyor. Ligde son 6 haftada sadece bir defa galip gelebilen Denizlispor, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde günde tek idmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Futbolcuların hırslı ve moralli olmaları dikkat çekerken, bugünkü antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldı. Kendi saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyen yeşil siyahlı ekipte teknik heyet ve futbolcular taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Denizlispor'un tecrübeli kalecisi Özden, Bursaspor maçından en az bir puanla dönmeyi hedeflediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "Şu anda alt sıralarda bulunan bütün takımların galibiyete ihtiyacı var. Onun için bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Stresli haftalar yaşıyoruz. Genç bir ekibiz. Önce camia olarak kendi içimizde bu maça kilitlenmemiz gerekiyor. Hep birlikte olursak bu maçı kazanırız. Eğer bunu başarabilirsek maçın yüzde 50'sini kazanmış oluruz. Diğer yüzde 50'liyi de biz futbolcular olarak üstümüze düşeni yaptığımız zaman taraftarlarımızla istediğimizi alacağımıza inanıyorum" dedi.

Denizlisporlu futbolcu Caner ise her maçın büyük önem taşıdığını ancak Eskişehirspor maçının final olduğunu ifade ederek, "Bu maçı kazanarak ligde rahatlamak istiyoruz. Çünkü İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gençlerbirliği ile oynayacak. Bu maçı almaktan başka çaremiz yok. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Denizlispor'da kart cezalısı olan Şener dışında eksik bulunmuyor.

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 11:03:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?