2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor, Hacettepe'den çekinmiyor

Denizlispor, hafta sonu deplasmanda Hacettepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Milli maç sebebiyle lige verilen bir haftalık arada Antalya'da katıldıkları 4'lü turnuvada fazla forma şansı bulamayan ve sakatlıktan yeni çıkan oyunculara şans verdiklerini belirten Teknik Direktör Ali Yalçın, "Antalya'daki turnuvada maç eksiği olan oyuncularımızın son durumunu görme imkanı bulduk. Bunun yanı sıra bazı oyuncularımızı da değişik yerlerde oynatarak neler yapabileceklerini gördük. Bizim için yararlı bir turnuva oldu" dedi. Fatih Yiğen, Güray ve Süleyman Olgun'un sakatlıklarının sürdüğünü, Emin, Engin, Selahattin ve İlkay'ın tamamen iyileşerek takımla birlikte çalışmaya başladıklarını belirten Ali Yalçın, bu oyuncuların kondüsyon eksikliklerinin tamamlanmasıyla daha da güçlü bir ekip olacaklarını söyledi.


Hacettepe'nin ligde iyi mücadele eden takımlardan biri olduğunu belirten Yalçın, "Bu maç ligde güçlü ve çok mücadele eden iki takımın mücadelesi olacak. Biz gücümüzü biliyoruz ve galibiyet için oynayacağız. Takım olarak sahada neler yapabileceğimizi geçen haftalar içerisinde herkes gördü. Hiçbir rakibimizden çekinmiyoruz. Çıkıp puan için oynayacağız" dedi.


Denizlispor'da 3 sakat oyuncunun yanı sıra milli takımlarda bulunan Çağlar Birinci, Roberts, Vega ve Roman Kratochvil çalışmalarda yer almıyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 12:12:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?