2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor, Musa Kuş'la yollarını ayırdı

Denizlispor'da takımdan ayrılan futbolcuların arasına Musa Kuş da girdi.

Souleymanou Hamidou'nun Kayserispor'la, Yusuf'un Bursaspor'la, Cesar Moreira'nın Kocaelispor'la anlaştığı, sözleşmesi biten futbolculardan Bülent Ertuğrul'la da anlaşma sağlanmayacağı belirtilen Denizlispor'da giden futbolcular kervanına Musa Kuş da katıldı. Geçen sezon Sivasspor'dan transfer edilen Musa Kuş'la görüşen yeşil-siyahlı yönetim, bu futbolcuya kendisine kulüp bulmasını istedi. Denizlispor'da bir yıl daha sözleşmesi bulunan Musa Kuş'la yolların ayrıldığı kulübün resmi internet sitesinde yayınlanırken, bu futbolcunun alacaklarına karşılık kendisine bonservisinin verildiği öğrenildi.


Bu futbolcuların yanı sıra sözleşmesi biten futbolculardan Fatih Egedik'le yaptığı görüşmelerden henüz sonuç alamayan yeşil-siyahlı yönetim, sözleşmesi devam eden Zafer Demir'le de kendisine kulüp bulmasını istediği öğrenildi.

..
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 15:02:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orhan erdoğan IP: 88.253.38.xxx Tarih : 15.06.2008 12:57:16

ali ipek yönetimi satacak herşeyi sattınız denizlisporu düşürmek için sizden ne köy olur nede kasaba denizli sporu daima geri götürmek için herşeyi satarsınız aç gözlüler maçları ananızla seyredersiniz artık boşuna ugraşmayın siz hiç kimeyi alamazsınız sevimsizler ve geçimsizler gitsenizde denizlispor kurtulsa