5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor, sakarya maçına hazırlanıyor

Denizlispor'da Sakaryaspor maçı hazırlıkları başladı. Turkcell Süper Ligi'nde düşme hattından kurtulmaya çalışan Denizlispor, Çaykur Rizespor karşısında aldığı galibiyetle rahat bir nefes alırken, Sakaryaspor deplasmanından da puanla dönmeyi hedefliyor. 

Sakaryaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Denizlispor'da, sakatlığı sebebiyle ilk yarıyı kapatan golcü futbolcu Selahattin dışındaki tüm futbolcular idmana katıldı. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça moralli olması dikkat çekerken, Çaykur Rizespor maçında forma giyen oyuncular düz koşu yaparak idmanı bitirdi. Diğer futbolcuların çift kale maç yaptığı antrenmanda, forma şansı bulamayan Brezilyalı forvet Adriano'nun gol atmak için gösterdiği çaba herkesi güldürdü. Önünde bulduğu her topu rakip kaleye gönderen Adriano'nun hareketleri takım oyuncuları zaman zaman güldürdü. 

Çaykur Rizespor maçında, özellikle ikinci yarıda oynadıkları futbolla galip gelmeyi başardıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegiç, galibiyetin en önemli mimarlarının futbolcular ve onları son dakikaya kadar destekleyen taraftarlar olduğunu söyledi. Sakaryaspor deplasmanının zor bir deplasman olduğunu belirten Hadzibegiç, "Sakaryaspor takımını yakından takip ettiriyoruz. 

Antrenörümüz Ali Yalçın, Gaziantepspor-Sakaryaspor maçını izleyerek gerekli notları tuttu ve rapor hazırladı. Gelen rapor doğrultusunda hafta içinde sürekli olarak rakibimizi mercek altına tutacağız. Kaleci ve forvet oyuncularının iyi olduğunu biliyoruz. Biz, rakip kim olursa olsun deplasmanda oyun düzenimizi bozmadan oynadığımızda istediğimiz sonucu alacak bir takımız. Sakarya deplasmanında iyi oynayıp bir veya 3 puanla dönmek istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum" dedi. 

Türkiye'ye geldiği günden beri Türk futbolunun iyi olduğunu söylediğini belirten Hadzibegiç, "Türk futbolu Avrupa standartlarına yakın. Her takım her takımla boy ölçüşebilecek durumda. Vestel Manisaspor'un lider olduğu bir ligde, 4 büyükler eskisi gibi cirit atamıyor. Alınacak her puan bu ligde büyük önem taşıyor. Maçlardan puan veya puanlarla ayrıldığınızda mutlaka hedefinize varırsınız" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 11:14:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?