6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizlispor, Samsunspor'un galibiyet serisine son verdi

Denizlispor, Süper Lig’in 11. haftasında kendi sahasında Samsunspor’u 2-0 mağlup ederek, Kırmızı-beyazlı ekibin 5 haftalık galibiyet serisine son verdi.

Karşılaşma sonrası Yeşil-siyahlı futbolcular galibiyet sevincini az sayıda taraftarıyla paylaşırken, basın tribününde özel güvenlik ekipleri ile basın mensupları arasında tartışma yaşandı. Maç sonrası tribünden görüntü çekilmesini engellemek isteyen özel güvenlik ekipleri, bazı basın mensuplarına saldırdı. Tartışmaların büyümesi üzerine polis araya girdi ve tartışmayı sona erdirdi. Denizlispor yöneticileri de, yaşanan tartışma nedeniyle basın mensuplarından özür diledi.

Samsunspor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Sağlam, maç sonrası yaptığı açıklamada, çok kötü oynadıklarını, hakeden takımın galibiyete ulaştığını belirterek, "Süper Lig’de mücadele eden hiçbir takımın bu kadar kötü oynamaya hakkı yok. Denizlispor, bizden daha iyi oynadı ve galibiyeti isteyen takım oldu. Rakibimizi kutluyorum. Bu mağlubiyetin önümüzdeki haftalar için bize ders olmasını diliyorum" diye konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak ise, Samsunspor maçının Denizlispor’a geldiği günden beri en güzel futbol ortaya koydukları karşılaşma olduğunu belirterek, "Müthiş zevk aldığım bir maç oldu. Futbolseverler bu maça gelmemekle çok şeyler kaybetti. Ligin 5.’si ve 6.’sının karşı karşıya geldiği böyle bir maçı televizyonlardan yayınlamamak da insanı şaşırtıyor. Rakibimize gol fırsatı dahi tanımadık. Biz futbolcularla tam bir aile olduk" dedi.

Samsunsporlu futbolcu Tamer Tuna da, iyi oynamadıklarını ve kaybettikleri için üzüntü duyduklarını söylerken, Denizlispor’un kalecisi Soulaymanou ise, "Bizim için iyi bir galibiyet oldu. Bundan sonra da devamı gelecek" dedi.

Denizlispor’un golcü futbolcusu Ersen Martin ise, galip geldikleri için sevinçli olduklarını belirterek, hedeflerinin UEFA Kupası’na katılmak olduğunu söyledi.

DENİZLİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2004 Pazar 09:16:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?