3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor, Sivas maçına hazır

Denizlispor, Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.


Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında yarın kendi sahasında lider Sivasspor'u konuk edecek olan yeşil siyahlılar, bugün son idmanını yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Ligde 29 puanı bulunan ve düşme korkusunu tamamen üzerinden atmak için galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Denizlispor'da, kart cezalısı olan Braga, Burak ve Emil Angelov forma giyemeyecek. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın, stoper mevkiinde Burak'ın yerine Couto veya Wescley'den birine, forvette de Angelov'un yerine Roberts'e yer vermesi bekleniyor.

Milli maçlar sebebiyle verilen bir haftalık arayı iyi değerlendirdiklerini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Son 6 haftada yakaladığımız çıkışı bu maçta da sürdürmek zorundayız. Son 5 maçta gol bile yemiyoruz. Bu başarımızın sürdürerek düşme korkusunu üzerimizden atmamız gerekiyor. Ligin son 4 maçına girildiğinde böyle bir endişe taşımamamız için özellikle kendi sahamızdaki maçları mutlaka kazanmalıyız" dedi. Sivasspor'un çok mücadele eden iyi bir ekip olduğunu ifade eden Bakkal, "İki takım da iyi oynuyor. Bu maçın çok zevkli geçeceğine inanıyorum. Taraftarlarımızın bu zor ve kritik maçta bize destek vermesini istiyoruz. Bugüne kadar gördüğümüz desteğe bu maçta daha fazla ihtiyacımız var" dedi.


Denizlispor Sivasspor maçı bilet fiyatları kale arkası 3 TL, maraton tribün 10 TL, kapalı tribün de 25 TL olarak açıklanırken, biletlerin yarın sabahtan itibaren stat önündeki gişelerden satışa sunulacağı belirtildi.


Denizlispor'un Sivasspor maçına, Özden, Şener, Wescley (Couto), Fatih Yiğen, Çağlar, Bangoura, Berberoviç, Emin, Güray, Musa Sinan ve Roberts onbiriyle çıkması bekleniyor.

İha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 17:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?