2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor, Sivas'a puan için gitti

Denizlispor, yarın deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı karşılaşma için bugün Sivas'a gitti.


Yeşil-siyahlı ekip, Sivas deplasmanından en az bir puanla dönmeyi hedefliyor. Lig ve kupada oynadığı son 3 maçtan galibiyet çıkaramayan Yeşil-siyahlı ekipte, kart cezalısı olan Roberts ile sakatlıkları bulunan Güray, Fatih Yiğen ve Süleyman Olgun forma giyemeyecek. Roberts'in oynamayacak olmasının kendileri için dezavantaj olduğunu belirten Teknik Direktör Ali Yalçın, "Sezon başından beri sakatlıklar nedeniyle zor günler geçiriyoruz. Formda olan oyuncuların sakatlanması oyun planımızı da etkiliyor.


Fortis Türkiye Kupası'nda Manisaspor ile oynadığımız maçta Roberts'in kırmızı kart görerek Sivasspor maçında oynamayacak olması bizi üzüyor. Ancak oynamayacak olan oyuncuların yerine oynayacak arkadaşlarımızın onları aratmayacağına inanıyoruz. Son haftalarda kötü bir gidişimiz var. Bu kötü gidişe Sivas deplasmanından alacağımız puan ya da puanlarla son vermek istiyoruz" dedi.
Denizlispor'un Sivasspor maçına, Cenk-Feridun, Kratochvil, Couto, Çağlar-Tomas, Yusuf, Braga, Murat Karakoç (Musa Sinan), İzzet-İvan onbiriyle çıkması bekleniyor.
Bugün karayoluyla İzmir'e giden Denizlispor kafilesi, İzmir'den uçakla Sivas'a geçerek, Büyük Otel'de kampa girecek.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 13:40:27
Güncelleme :1 Kasım 2008 Cumartesi 13:45:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?