7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Denizlispor,galibiyetle tanıştı

Denizlispor, Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında kendi sahasında Vestel Manisaspor'u 3-2 mağlup ederek, ligdeki ilk galibiyetini aldı. Zaman zaman sertleşen karşılaşmada Denizlispor'dan 5, Vestel Manisaspor'dan 4 futbolcu sarı kart gördü.


Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak'ın cezalı olması sebebiyle takımın başında sahaya çıkan antrenör Orhan Çıkrıkçı, Denizlispor'u galibiyetinden dolayı tebrik ettiğini belirterek, "2-1 öne geçmemize rağmen, rakibimiz iyi bir mücadele vererek maçı kazandılar. Vestel Manisaspor takımı olarak hocamızı aradık. Bu tür cezaların biraz daha medeni şekilde verilmesi gerekir. Bir takıma, bir şehre ceza veriyorsunuz. Bence bu cezalar hakkında konuşup, yorum yapmak lazım. Biz biraz agresifiz. Bütün takım ve hocalarda biraz agresiflik var. Önümüzdeki haftalarda inşallah bu biraz daha alt seviyelere düşer ve güzel maçlar izleriz" dedi.


Vestel Manisasporlu futbolcu Güven Varol ise, ilk yarıda daha iyi oynayan takımın kendileri olduğunu söyleyerek, "Mağlup durumdan önce beraberliği, sonra da galibiyeti yakaladık. Bu skor avantajını koruyabilirdik. Rakibimiz önce beraberliği sonra da galibiyeti buldu. Kendilerini tebrik ederim" diye konuştu.


Vestel Manisaspor'un kalecisi Ufuk ise, galibiyet için sahaya çıktıklarını belirterek, "Her iki takım da zaman zaman birbirine üstünlük sağladı ancak maçı Denizlispor kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum. Maçı kazanabilirdik, ama önemli hatalar yaptık. Böyle olmamalıydı. Rakibimiz kazanmayı bizden biraz daha fazla istedi ve daha fazla mücadele etti" dedi.
Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar da, çok iyi bir maç olduğunu dile getirerek, "Takımımdan bundan önceki haftalarda olduğu gibi yine memnunum. Özellikle ilk yarıda net fırsatlar yakaladık, ancak kötü bir gol yedik. Galibiyetten mağlup duruma düşmemize rağmen maçı kazandık. Maçta Musa Kuş ve Fatih Egedik'in erken sakatlanması sebebiyle 2 oyuncuyu değiştirmek zorunda kaldık. İyi oynadık, gerekeni yaptık ve kazandık. 3 maçtır iyi oynuyoruz, ama bundan önce bunu skora yansıtamamıştık. Futbol sonuç
oyunu. Bugün iyi bir netice aldık. Futbolcularımı kutluyorum, bizi destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Maçta iyi bir futbol oynadıklarını belirten Denizlisporlu futbolcu Murat Karakoç ise, "İkinci yarıda mağlup duruma düşmemize rağmen iyi mücadele ettik. Çok gol kaçırdık, ama kazandığımız için mutluyuz. Bu bir Ege derbisiydi ve dostça geçti" dedi.
Yeşil-siyahlı futbolcu Zafer Demir de, Denizlispor takımında farklı bir ortam ve arkadaşlık olduğunu ifade ederek, "Bunu da bugünkü maçta ispat ettik. Denizlispor iyi bir takım ve daha iyi olacak. İyi bir takım olduğumuz için galip gelmesini bildik. Taraftarlarımızın bizi daha fazla desteklemesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 01:30:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?