7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Denizlispor,kupada gruplara kaldı

Denizlispor, Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında deplasmanda TFF 2. Lig takımlarından Arsinspor'u 2-0 yenerek, grup maçları oynamaya hak kazandı.


Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, maç sonrası yaptığı açıklamada, kendileri için zor bir maç olduğunu belirterek, "Bizim için zor bir maç oldu. Karşımızda böyle bir rakip beklemiyorduk.

Sahada çok iyi mücadele eden bir Arsinspor vardı, ancak fırsatları biz değerlendirdik. 2-0 gibi net bir skorla maçı kazandık. Yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz kupada final oynamak" diye konuştu.


Denizlispor'un golcü futbolcusu Gökhan Güleç ise, Arsinspor'un futbolunu överek, "Gerçekten bugün sahada hiç ummadığımız bir rakiple karşılaştık. Arsinspor'u tebrik ediyorum. Liglerinde başarılar diliyorum. Biz de hem ligde hem kupada yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.


Kırmızı kartla oyun dışında kalan Fatih Egedik ise, kırmızı kartı neden gördüğünü anlayamadığını ifade ederek, "Ben o pozisyonda kendimi kurtarmasaydım, sakatlık geçirebilirdim. Hakemlerin biraz daha dikkatli olması gerekir. Maça baktığımız zaman da Arsinspor gerçekten çok başarılı mücadele etti" ifadelerini kullandı.


Arsinspor Teknik Direktörü Mustafa Bankoğlu da, oynadıkları futbolun ilerisi için umut verdiğini kaydederek, "Bugün oynadığımız oyun ilerisi için bize umut verdi. Oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Sahaya baktığımız zaman formaları çıkarsak hangi takımın Süper Lig takımı olduğu anlaşılmazdı. Artık ligde yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Bir dönem Trabzonspor'un formasını giyen Arsinsporlu Mehmet İpek ise, "Bugün sahada 11 tane aslan vardı. Takım olarak gerçekten çok iyi mücadele ettik, ancak pozisyonları değerlendiremedik. Bu oynadığımız futbol ilerisi için bize umut veriyor" açıklamasını yaptı.

İha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2007 Çarşamba 21:05:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?