2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor: 2 Konyaspor:1

Denizlispor, Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında kendi sahasında Konyaspor'u uzatma dakikalarında Christian'ın attığı golle 2-1 mağlup etmeyi başardı.


Denizlispor, bu galibiyetle ikinci yarıdaki ilk galibiyetini alırken, Konyaspor ikinci yarıdaki mağlubiyet serisini sürdürdü. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Denizlisporlu futbolcular galibiyet sevincini taraftarlarıyla kutladı.

Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ligin ikinci yarısındaki maçların sonunda aynı cümlelerle konuşmaya başladığını belirterek, "Yine üzgünüz. Üzerimizde bir şanssızlık var ve kara bulutlar dolaşıyor. İnşallah bunları da aşacağız. Maçın başından sonuna kadar yapılan mücadeleye bakıldığında, bizim en az bir puanla gitmeliydik. Maalesef bir şeyleri başaramıyor ve aşamıyoruz. İnşallah bu son olur" dedi.


Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise, iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Maçın başından sonuna kadar seyircimizin de desteğiyle iyi bir tempo yakaladık. Futbolcularım kazanmak için her şeyi yaptı. Golü aradılar. Kazanma arzuları çok yüksekti. Zor da olsa kazandık. Futbolcularımı tebrik ediyor, taraftarlarımıza da verdikleri destek için teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Denizlisporlu futbolcu Fatih Yiğen de, iyi mücadele ettiklerini ve kazanmak için her şeylerini ortaya koyduklarını belirterek, "Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yaptık. Sonuçta iyi çalışmamızın karşılığını aldık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gelecek hafta oynayacağımız Kasımpaşa maçını da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.


Denizlispor'un kalecisi Süleyman Küçük ise, kendi sahalarındaki bu maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını kaydederek, "Bizim için çok güzel ve önemli bir galibiyet oldu. Kazandık ve puanımızı 29 yükselttik. Alttaki takımlarla puan farkımızı biraz daha açtık. Gelecek hafta Kasımpaşa'yı yenerek puanımızı 32'ye çıkararak iyice alttan kurtulmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Denizlispor'un kaptanı Yusuf Şimşek de, maça çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Galip gelmek istiyorduk. Maçın genelinde iyi oynayan taraf bizdik, ancak gol yedikten sonra biraz açıldık. Rakibimiz de pozisyonlara girdi. 90 dakika galip gelmek için oynadık ve son dakikada golü bulduk. Çok mutluyuz. Artık düşme gibi bir korkumuz yok. Hedefimiz üst sıralar, bunu da başaracağız" dedi.

Konyasporlu futbolcu Erman, maçın ilk yarısında iyi oynamadıklarını söyleyerek, "İkinci yarı oyuncu değişiklikleri ile birlikte iyi bir 45 dakika oynadık. Son dakikalarda yaşadığımız konsantrasyon kaybı sebebiyle gol yedik. İlk yarıda da Denizlispor'la berabere kalmıştık. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Bu düşüşümüzü inşallah durduracağız" ifadelerini kullandı.


Takımının tek golünü atan Konyasporlu futbolcu Veysel de, aldıkları mağlubiyetin kendileri için kötü olduğunu belirterek, "İlk yarıdaki maçta da son dakika golü ile galibiyeti kaçırmıştık. İnşallah bunda da bir hayır vardır. Bu gibi zor durumlarda konuşmak çok zor. Bu zor dönemi tecrübeli arkadaşlarımızın da desteğiyle atlatacağız. İlk yarıda da buna benzer sıkıntılar yaşamıştık. Daha çok çalışıp, daha iyi konsantre olup hakettiğimiz yere çıkmak istiyoruz" dedi.

Denizlispor taraftarları son dakikada gelen golle alınan galibiyet sonrası stat dışında takımları lehine uzun süre tezahürat yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2008 Pazar 18:12:11
Güncelleme :11 Şubat 2008 Pazartesi 16:31:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?