2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor 10 eksikle oynayacak

Denizlispor ligin son maçında Çaykur Rizespor karşısına 10 eksikle çıkacak.
Turkcell Süper Lig'in son haftasında yarın kendi sahasında ligden düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor'la karşılaşacak olan Denizlispor bugün son antrenmanını yaparak Haluk Ulusoy Tesisleri'nde kampa girdi. 

Ligde 42 puanla 7. sırada bulunan yeşil-siyahlılar, Çaykur Rizespor'u yenerek ligi bulunduğu sıralamada tamamlamak istiyor. Antrenör Tuncay Özbek nezaretinde çalışmalarını tamamlayan Denizlispor'da, kadro dışı olan Gökhan Güleç, Zafer Demir, Bülent Ertuğrul ve Souleymanou Hamidou, kart cezalısı olan Yusuf Şimşek ile sakatlıkları süren Roman Kratocvhil, kaleci Bulut, İbrahim Çelik, Burak ve Fatih Egedik forma giyemeyecek. Bir kalecisi kadro dışı, biri de sakat olan yeşil-siyahlı ekipte ikinci kaleci olarak PAF Takım kalecisi Köksal kadroya dahil edildi. Çaykur Rizespor'u yendikleri taktirde, antrenmana çıkmama eylemi yaptıkları için para cezası verilen yeşil-siyahlı futbolcular, bu cezayı da affettirecekler. 

Ligi galibiyetle bitirmek istediklerini belirten Denizlispor Antranörü Tuncay Özbek, "Ligi 7. sırada tamamlayabilmemiz için galip gelmek zorundayız. Hazırlıklarımızı ciddi şekilde sürdürdük. Eksik futbolcularımıza rağmen forma giyecek oyuncularımız bu eksikleri aratmayacak. Çıkıp iyi bir futbol oynayarak galip geleceğiz ve ligi iyi bir şekilde tamamlayacağız" dedi. Bugüne kadar tek forvetle mücadele ettiklerini belirten Özbek, Selahattin ve Engin'i oynatarak çift forvetle maça başlayacaklarını, maçın gidişine göre sezon içinde fazla şans bulamayan genç oyuncuları da oynatabileceklerini söyledi. Denizlispor bu sezon kendi evinde oynadığı 16 karşılaşmadan 8'inde galip gelirken, 2 maçta berabere kaldı, 6 maçta da mağlup oldu. Yeşil siyahlılar 16 maçta 23 gol atarken kalesinde 19 gol gördü. 

Denizlispor yönetim kurulu bilet fiyatlarını, kale arkası 1 YTL, maraton tribün 3 YTL, kapalı tribünü de 10 YTL olarak belirledi. Biletler yarın sabahtan itibaren stat önündeki gişelerden satışa sunulacak. 

Denizlispor'un Çaykur Rizespor karşısına, Süleyman, Hasan Yiğit, Fatih Yiğen, Çağlar, Moreira, Serhat, Tomas, Güray, Caner, Engin, Selahattin onbiriyle çıkması bekleniyor.

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 14:20:02
Güncelleme :9 Mayıs 2008 Cuma 14:22:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?