5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor Ankaragücü için hazırlanıyor

Galatasaray maçında oynanan futbol ve alınan bir puan Denizlispor yönetiminin sevindirirken, yöneticilerden Hakan Bakırsoy, çıkışlarının bundan sonra da süreceğini söyledi. 

Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar başladı. Galatasaray karşısında oynanan futbol ve alınan bir puanın moraliyle Ankaragücü maçına hazırlanan yeşil-siyahlılar, ligin ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Gümüşler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde süren çalışmalarda teknik heyet ve futbolcuların oldukça moralli olması dikkat çekti. 


Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bakırsoy, yönetim kurulu üyesi Osman Zurlu ile birlikte bugün kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, takıma olan güvenlerinin hiç eksilmediğini söyledi. 

Galatasaray maçında çok iyi futbol oynadıklarını belirten Hakan Bakırsoy, "Rakibimizden daha fazla net gol pozisyonuna girdik ancak bunları değerlendiremedik. Teknik heyet ve futbolcularımız elinden geleni yaptılar. Biz, yönetim olarak oynanan futbol ve Galatasaray gibi bir takımdan alınan bir puanı olumlu karşılıyoruz. Denizlispor bundan sonraki haftalarda daha iyi olacak" dedi. 

Denizli Valisi Gazi Şimşek ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin altın koltukların satılması ile ilgili çalışmalarının sürdüğünü belirten Bakırsoy, "Sayın valimizin isteğiyle 10 bin YTL olan altın koltuk fiyatını 5 bin YTL'ye çektik. Altın koltuklardan elde edeceğimiz gelir bizim için büyük önem taşıyor. Bu arada kombine biletlerimizin satışı da sürüyor. Taraftarlarımızı altın koltuk ve kombine bilet almaya davet ediyoruz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2006 Salı 18:55:24
Güncelleme :23 Eylül 2006 Cumartesi 22:26:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?