2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor Bakkal’a emanet

Denizlispor'da teknik direktörlük görevine Mesut Bakkal getirildi.

Teknik direktör Ümit Kayıhan'la yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan ve kısa sürede teklif götürdüğü Mesut Bakkal ile anlaşan Yeşil-siyahlılar, bugün yeni teknik adama imza attırdı. Kulüp binasında düzenlenen ve bazı yöneticilerin de katıldığı imza töreninde kendisini Denizlispor'un yeni teknik direktörü yapan imzayı atan Mesut Bakkal, inanılmaz duygular içerisinde olduğunu söyledi.

Yıllarca formasını giydiği Denizlispor'a teknik direktör olarak dönmekten mutlu olduğunubelirten Mesut Bakkal, "Denizlispor'da yetiştikten sonra dışarıda başarılı olmak, burada aldığımız terbiye ile oldu. Denizlispor benim evim. Biz burada aile gibiyiz. Bu sabah Denizli'ye gelirken uğradığım akaryakıt istasyonunda çalışanlar bile gelmeme çok sevindiğini söyledi. Çok sıcak karşılandım. Pozitif bir enerji aldım. Bu sinerjiyi bütün Denizli'ye yayarak başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.
Denizlispor'a büyük hizmetler veren ve Denizli'de yetişen Mesut Bakkal'ın, mesleki başarısında bunu hiç gözardı etmediğini belirten Denizlispor Başkanı Ali İpek, "Kendi bünyemizde yetişen Mesut Bakkal ile anlaştık. Öze dönmeye gayret eden bir çalışmamız var. Uzun yıllar Mesut Bakkal ile çalışmak istiyoruz. Hem Denizlispor, hem Denizli hem de Mesut Bakkal açısından çok önemli bir transfer oldu" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Mesut Bakkal, kendisini Denizlispor'un yeni teknik direktörü yapan imzayı attı ve Denizlispor bayrağı ile fotoğraf çektirdi.
1982-1994 yıllarında Denizlispor'da forma giyen, 1998-1999 sezonunda da yardımcı antrenör olarak görev yapan Mesut Bakkal'ın yardımcılıklarını Hayati Soydan ve Ahmet Temur Atalay yapacak.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, imza töreninin ardından kampa katılmak üzere Antalya'ya gitti. Bakkal'ın Pazar günü oynanacak maçta takımın başında sahaya çıkacağı açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 18:50:29
Güncelleme :6 Şubat 2009 Cuma 18:54:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?