6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizlispor Başkanı Katrancı'dan saldırgan taraftarlara tepki

Denizlispor’un Konyaspor maçı hazırlıklarını izlemek için Şemikler Tesisleri’ne gelen Denizlispor Başkanı Zafer Katrancı, Fenerbahçe maçı öncesi taraftarların kafilenin yolunu keserek taşkınlık yapmalarıyla ilgili soruları cevaplandırdı. Yönetim kurulu olarak konuyu kapattıklarını ve olayın bundan sonraki kısmının adli yargıda olduğunu belirten Katrancı, "Biz her zaman Denizlispor seyircisinin yanımızda olmasını arzuladık. Biz de Denizli halkının yanındayız. Denizlispor seyircisiyle yeni bir sayfa açmaya karar verdik. Centilmen seyircimiz bizim her zaman başımızın tacı" dedi.

Fenerbahçe maçı öncesi gelişen olayları unutmaya çalıştıklarını ifade eden Zafer Katrancı, "Yaşananları İstanbul’da maç öncesi öğrendim. Duyduklarıma inanamadım, adeta şok geçirdim. Denizlispor gibi bir kulübün böyle bir olayla karşılaşması yönetim kurulu üyelerimizi hırpaladı ve çok üzdü. Olayların nedenlerini fazla bilmiyorum ancak, taraftarların aşırı alkol almaları sebebiyle böyle bir taşkınlık yaptıklarını sanıyorum" dedi.

Böyle bir olayın ne Denizlispor’un ne de başka bir kulübün başına gelmemesini dileyen Zafer Katrancı, bundan sonra yönetimin nasıl bir yol izleyeceği şeklindeki soruya, "Bu aşamadan sonra çok iyi niyet göstermemiz mümkün değil. Zaman içerisinde yönetim içinde konuşarak ve zamana yayarak sorunu çözeceğiz" dedi. Katrancı, Konyaspor maçına iyi hazırlanarak galip gelmek istediklerini de sözlerine ekledi.

iha-denizli
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2004 Cuma 09:59:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?