7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Denizlispor bilet fiyatlarında indirime gitti

Gaziantepspor’un Galatasaray’ı yenmesiyle başarımızın ne kadar büyük olduğu ortaya çıktı. Bu hafta kendi evimizde karşılaşacağımız Beşiktaş’ı da yenerek 3’te 3 yapmak istiyoruz" dedi.

Beşiktaş maçına moralli çıkacaklarını ve galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini kaydeden Yapıcı, "Bugüne kadar Beşiktaş maçlarında iyi futbol oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları elde edemedik. Ancak bu defa durum çok farklı. Rakibimizin savunmasında sıkıntılar var. Buna karşılık biz çok iyi organize olan ve çabuk gol pozisyonuna giren bir takımız. Bu avantajımızı iyi kullanarak Beşiktaş’ı yeneceğimize inanıyorum" dedi. Beşiktaş maçında taraftar desteğine büyük ihtiyaçları olduğunu bu sebeple daha önce belirlenen bilet fiyatlarında indirime gidildiğini belirten Osman Vural Yapıcı, "Yeni aldığımız karara göre kale arkası 15, maraton tribün 20, alt ve üst numarasız kapalı tribün 40, numaralı üst kapalı tribün bilet fiyatını da 50 milyon lira olarak belirledik. Aldığımız bu karara taraftarımızın destek vereceğine inanıyoruz" diye konuştu. Yeni prim ve ceza sistemine göre, deplasman galibiyetlerine 4, iç saha galibiyetlerine ise 2.5 milyar lira prim verilmesinin kararlaştırıldığını kaydeden Yapıcı, "Beşiktaş maçının galibiyet primi ise 5 milyar lira olarak belirlendi" dedi.


Ligin ilk 2 haftasında alınan galibiyetler sebebiyle futbolculara kişi başına 6.5’ar milyar lira prim verileceğini kaydeden Yapıcı, "Bu primleri Beşiktaş maçından önce ödeyerek futbolcularıma prim dopingi yapacağız" şeklinde konuştu.

iha-denizli
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2004 Çarşamba 12:50:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?